top of page
  • Obrázek autoraKristýna Vítová

Kosmetika pro chlapy jo ?

Nejčastější otázka je ovšem trošku - drsnější :) "Jaký chlapi ti tam jako chodí ?" (Tu další otázku psát ani nebudu, všichni nejspíše víme, že ? )

A já mám na to jednoduchou odpověď. Všichni. A je to opravdu tak. Ráda srovnávám pánskou kosmetiku například s dentální hygienou, ta je snad jen pro ženy ? Nebo masáž, či pedikúru můžou navštěvovat pouze ženy ? Muži se snad narodili s přirozeně čistou pletí bez akné, černých teček, mastnoty, suchosti, pigmentových skvrn či skonu k vráskám ? Kéž by to tak bylo.

Každý z nás chce vypadat a cítit se dobře a pokud existuje možnost toho docílit, proč ji nevyužít. Dnešní doba boří veškeré předsudky a to je dobře. Pryč jsou doby, kdy pravý muž nepoužívá ani deodorant, protože proč, že jo, chlap má smrdět :D A určitě se zarazíte, když ve společnosti, v práci nebo například v nákupním centru narazíte na člověka, který je sice normálně oblečen, upraven, ale prostě - trošku se to za ním táhne.

Stejně tak mám já už trochu nemoc z povolání a trhá mi srdce, když vidím krásně oblečeného, vyvoněného muže s perfektním střihem a on má zašedlou nebo mastnou či přesušenou pleť, v horším případě aktivní akné, rozšířené póry a na první pohled je vidět, že je pleť zanedbaná. Co by jste mu řekli, pokud by jste k němu měli být opravdu upřímní, byl by to například Váš kamarád, nebo kolega, partner, manžel ? "Hele Karle, udělej s tím něco" ?!

Ale kde ?

No do růžového salonku, kde bude sedět vedle slečny s pusou jak kačer Donald, k počtení na něj bude čekat Žena a život, k tomu dostane kapučínko se sušenčičkou a v očích dam bude číst - "To tady čeká na manželku ? Nebo je nějakej divnej ?" No víme, že ?

Proto je tu čistě pánský kosmetický salon, kde se zaměřujeme pouze a jedině na muže. Každá pleť může být svěží a dobře vypadající, můj salon je tu proto, aby jsme toho společně docílili. A řeknu Vám jedno malé tajemství, které Vám doma přítelkyně nebo manželka chodící na kosmetiku neřekne. Na kosmetiku si totiž chodíme také odpočinout a zrelaxovat se, u ničeho jiného tak dobře nevypnete hlavu, jako u masáže obličeje, to mi věřte. Kolikrát sem slyšela od odcházejícího klienta větu : "Sem Vám tady trošku usnul :D" A moje odpověď ? "Nejste ani první ani poslední, to mi věřte ! "

Tak hoďte předsudky za hlavu a objednejte se ještě dnes :)


Těším se na Vás, Kristýna.







41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page