top of page
  • Obrázek autoraKristýna Vítová

PÁNSKÁ KOSMETIKA PRAHA SE STĚHUJE

V květnu roku 2022 jsem poprvé otevřela dveře Pánské kosmetiky v Opletalově ul. v centru Prahy, pár kroků od Václavského náměstí společně s Tuzex Barber Shopem.

Nikdo nečekal, že se za dva roky posuneme tak moc, že bude mít můj salon vlastní stránky a začne se rozšiřovat a modernizovat do takové úrovně, jako je dnes. Původním záměrem byla jen doplňková služba k našemu Tuzex Barber Shop, aby jsme poskytli zákazníkům "něco navíc" a ucelili tak nabídku služeb holičství.

Začínala jsem s minimem přístrojů a se strachem, zda bude o službu vůbec nějaký zájem, proto když se začal rezervační systém plnit a postupně jsem sbírala stále více stálých klientů, bylo mi jasné, že jdu správným směrem. Místo kabelky z Pařížské jsem si k Vánocům nadělila nový nadupaný přístroj a zmodernizovala co šlo :)

Vrhal jsem se na instagram a ve volných chvílích radila mužům, jak pečovat o svou pleť doma a začala studovat marketing.

Když práci milujete, je to znát a za tím si stojím ! Proto jsem vděčná, že mohu mým klientům poskytovat maximální péči a relaxaci a již dva roky se věnovat čistě jen pánské kosmetice :)

A věřte mi, že ten pocit, když se k Vám klienti pravidelně vrací je k nezaplacení.


Zde na blogu se budu věnovat doporučením domácí péče, navázala jsem spolupráci s úžasnými značkami pánské kosmetiky a budou na Vás čekat samozřejmě i akce a slevy na produkty.


Pokud Vás cokoli o kosmetice zajímá, napište mi zde nebo na instagramu, budu se na Vás těšit od března v nových prostorách na adrese K Barrandovu 8, Praha 5 (naproti vchodu do aquaparku Barrandov).


Vaše Kristýna.


29.4.2022 - v průběhu rekonstrukce












35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page